Cum cumpar?

Site-ul ClestisorulVesel.ro ofera o modalitate foarte simpla de a cumpara, direct din fata unui calculator. Iar produsele vor sosi la usa, in cel mai scurt timp. Fara aglormeratie, fara graba si fara stres. E Clestisorul Vesel .ro!

*Cum functioneaza magazinul “Clestisorul Vesel .ro”?


In meniul “Magazin” veti gasi toate produsele disponibile iar in dreptul fiecaruia puteti trece cantitatea (numarul de bucati din respectivul produs) pe care doriti sa le cumparati urmand sa apasati butonul “Adauga in cos”. Cosul de cumparaturi este vizibil permanent in partea stanga a pagini.

Puteti renunta oricand la toate produsele selectate pana atunci apasand “Goliti cosul”. Daca vreti sa scoateti doar unele produse sau sa modificati cantitatea aceastora, o puteti face apasand “Finalizati Comanda”, urmand sa va intoarceti in meniul “Magazin” pentru a va continua cumparaturile.
Dupa terminarea vizitei in “Magazin”, mergeti la “Cosul de cumparaturi” si selectati “Finalizati Comanda” din partea de jos a acestuia.
Veti putea revizui astfel produsele selectate pentru cumparare si costurile acestora (inclusiv impachetarea si costurile de livrare). De aici puteti creste sau micsora cantitatea (numarul de bucati) din fiecare produs iar costurile se vor adapta noi situatii imediat dupa ce apasati butonul “Aplica” din dreptul produsului modificat.
Dupa verificarea produselor pe care ati decis sa le cumparati si a cantitatii fiecaruia e nevoie sa completati formularul de comanda. Aceste are campuri obligatorii (marcate cu *) pe care va rugam sa nu le sariti. Toate datele sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru livrarea produselor sau pentru comunicari (in situatiile in care este necesar). La final, apasati butonul “Lansati Comanda”.
Dupa efectuarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare a achizitie de la “Clestisorul Vesel .ro” (la adresa e-mail furnizata in formularul de comanda) in care veti avea informatii despre comanda dumneavoastra. Aceasta va fi preluata si trimisa in cel mai scurt timp (cel mai probabil, in cateva zile).
De asemenea va vom anunta printr-un e-mail si in momentul in care pachetul pleaca de la oficiul postal catre dumneavoastra. Plata sumei totale, mentionate in comanda trimisa (ce include si livrarea) se face ramburs, la primirea coletului.

One comment

  • Georgiana Petrescu 0722930244

    Buna ziua. Cutie bijuterii cu floare de nufar si numele copiilor ( 26) clasa pregatitoare A 2018. Dimensiune 24 cm ( sau mai mare )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *