Comanda speciala cu pinguini

Astazi am predat o comanda de clestisori, foarte mica, ce-i drept, dar speciala. Anca m-a sunat acum 3 zile sa imi solicite o comanda pentru o cutie de bijuterii ce avea sa fie destinata unei bune prietene, Emilia. Mi-a placut foarte mult comanda ei, mi s-a parut o provocare, cu atat mai mult cu cat nu mai executasem asa ceva pana acum. Am facut impreuna un adevarat brainstorming la telefon despre cum va arata cutia: sa fie verde -culoarea favorita a Emiliei -, sa aibe margarete -florile ei preferate -, chitara, note muzicale pe portativ (Emiliei ii place foarte mult muzica) si, in masura in care se putea, si carti (lectura-deh! una dintre activitatile consecvente in viata aniversatei), ceva legat de tenis si pinguini. Va dati seama ca nu era deloc usor de conceput un asemenea ,,peisaj”, de aceea vorbeam de provocare, insa m-a prins ideea si pe mine si mi-am dat seama ca urma sa iasa ceva personalizat la maximum si cu succes garantat pentru sarbatorita.

A doua zi, insa, ma suna Anca suparata ca alti prieteni din grup i-au ,,furat” ideea si deja au achizitionat o cutie de bijuterii pentru Emilia, asa incat se vede nevoita sa renunte la acest cadou care si pe ea (pe Anca :D) o entuziasmase foarte mult. Oricum, am apreciat foarte mult nu doar ideea de cadou a Ancai, ci si implicarea ei afectiva intensa si dorinta mare de a oferi un cadou personalizat, pentru ca asta denota multa grija si respect pentru prietena ei si ma bucura imens sa asist si sa particip la un spectacol al valorilor, cu atat mai mult cu cat un astfel de spectacol este din ce in ce mai rar de observat…

Nu-i nimic, zic, se intampla si de-astea, imi pare insa rau pentru Emilia care a pierdut (fara ca ea sa stie) o cutie de bijuterii pe cinste pe care cred ca ar fi pastrat-o cu mare drag toata viata:)

In schimb, Anca a ramas la ideea de pinguini si m-a rugat sa ii lucrez doi clestisori cu aceste pasari marine. M-am oprit la Pinguinul Regal (cel ce populeaza insulele nordice din Antarctica) si, daca ma iau dupa ce simt si dupa aprecierile Ancai, au iesiti ,,superbi”. Mai ales ca a fost prima data cand am pictat pinguini! :)

Si, pentru ca ideea de margarete pe fond verde ma prinsese foarte tare, nu m-am putut abtine sa nu fac si un astfel de clestisor, pe care l-am oferit, bineinteles, cadou :)

In final, o parte din cadoul pe care Emilia il va primi de la Anca va arata asa:

Pentru cine doreste, clestisorii pot fi comandati de aici si aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *