Cerceii-clestisori

Pentru ca ma numesc Clestisorul Vesel, mi-am propus de ceva timp sa incep sa lucrez si accesorii care sa se desfasoare in jurul acestei teme, a clestisorilor, largind sfera clestisorilor prinzatori de documente de birou, pungute si alte cele (cum ar fi guri de sotii cicalitoare, cum s-au amuzat unii domni cu care am stat de vorba pe la targuri :D) . Au venit sarbatorile de iarna, am lucrat din greu, a venit ianuarie si am inceput lucrul la martisoare, acum ma pregatesc pentru un targ de Martisor (despre care va voi spune mai multe zilele urmatoare) si tot asa, parca nu mai venea odata timpul acestor accesorii. Totusi, aseara am spus hotarat ca trebuie sa rup pisica in doua si nu e bai daca aloc ceva timp pentru a incerca prima pereche de cercei-clestisori. M-am pus pe treaba cu o revigorare instantanee, venita din entuziasmul aproape copilaresc pe care l-am simtit in fata acestei noi categorii de produse (pentru mine). Asa se face ca am lucrat niste cercei minunati, cu floarea-soarelui, atat de inediti si placuti, incat astazi i-am si vandut :). Ioana este fericita lor posesoare si ii doresc sa ii poarte cu maxima placere!

Pentru ca i-am dat in chip de martisor, pretul a fost ceva mai special, 10 ron perechea. Asa va fi pana la 1 martie pentru oricine doreste sa comande un martisor de timpul acesta, cu totul aparte. Apoi perechea va costa 12 ron.

Cum vi se par?

Ii puteti comanda de aici sau imi trimiteti un mail pe care il gasiti in contact.

2 comments

  • Ma bucur tare ca iti plac:) Dupa succesul pe care l-a repurtat prima pereche, voi mai comite si altii, asta clar!:)
    Multumesc ptr link exchange!
    Pup!

  • Foarte veseli si simpatici! Nu stiu de unde ai gasit clestisori asa mici, dar imi place ce faci cu ei! :) Te-am pus la blogroll apropo.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *