Casete pentru verighete

Am lucrat aceste doua modele de casete pentru verighete in acelasi timp, le-am expediat in aceeasi zi si am primit feed-back de la beneficiare tot in aceeasi zi.

Treaba asta cu feed-back-ul nu se practica foarte mult in Romania, poate din lipsa unei culturi a comertului, poate din lipsa de timp, poate din mentalitatea (gresita!) ca – daca ai platit un serviciu sau produs – banul este suficient pentru furnizor, chiar daca gradul de multumire a clientului este foarte ridicat. Numai ca atunci cand lucrezi intr-un domeniu artistic si creativ, executarea comenzii este dublata de mult suflet, imaginatie, personalitatea ,,executantului” este destul de impregnata in produsul final, asa incat o bucatica de suflet pleaca si de la mine cu fiecare comanda pe care o livrez clientului. Mi-as dori mult sa se inteleaga mai bine aceasta componenta de suflet in piata romaneasca si, implicit, sa creasca si conceptul de feed-back.

In aceasta ordine de idei, a fost o surpriza foarte agreabila pentru mine sa primesc in aceeasi zi doua raspunsuri de multumire si de confirmare a calitatii produsleor livrrate.

Le multumesc clientelor mele si le doresc fericire si casa de piatra! (una dintre ele a trecut prin frumosul eveniment chiar in acest week-end :) ).

Detaliile acestei casete le gasiti aici.

caseta verighete nunta personalizata

caseta verighete nunta personalizata

Iar ale acesteia, aici.

caseta verighete nunta personalizata

caseta verighete nunta personalizata

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *