Un curs, un targ…

Dragii mei, in ultimele 5 saptamani am fost tare (pre)ocupata cu un curs de antreprenoriat feminin, cu adevarat profi (finantat din fonduri europene), cu traineri bine pregatiti, carismatici, cu colege inteligente, active, prietenoase, viitoare femei de afaceri. Cursul a fost minunat, util, o poveste. Dupa ce l-am terminat si a inceput pregatirea pentru examen, povestea a cam disparut, au aparut intrebarile suplimentare, dificultatile, noptile nedormite (sufiecient). Marti am predat proiectul (planul de marketing pentru afacerea pe care doresc sa o dezvolt), iar aseara am avut si testul grila. La acesta din urma nu cred ca pot obtine decat 10, insa tare sunt curioasa cum imi va fi evaluat planul. Oricum ar fi, sper sa incerc un sentiment de mandrie cand voi tine in mana diploma. Si, cel mai important, sa pun in aplicare ceea ce mi-am propus.

Wish me luck!:)

Intr-o alta ordine de idei, avem din nou targ!!!!! Fireste, in contextul descris mai sus, nu am avut vreme pentru a rezolva problemele tehnice ale blog-ului, deci in continuare nu pot pune produse noi in magazin, cu fotografie, in continuare nu pot folosi in postari poze sau afise, asadar nici afisul evenimentului. Dar va las acum toate datele: in acest week-end, sambata si duminica, targul ILoveHandmade, la Universitate, curtea interioara a Palatului Sutu (Muzeul Bucuresti), intre orele 10-20.

Acum ma duc la masa de lucru sa mai mesteresc bratari magice, ca tare mult v-au placut la targul din week-endul trecut si am ramas fara stoc. Mai pictez si ceva clestisori veseli, ca tot am primit comenzi in utlima vreme:)

Va astept maine si poimaine la targ, dar aveti grija de voi, nu plecati de acasa fara o sticla cu apa.

Toate bune!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *