Tablouri

Iata ca a venit toamna-iarna, ca altfel nu pot sa ii spun la cum se prezinta vremea afara si cum ne intra frigul si umezeala in oase…
Oricum ar fi, noi nu ne lasam doborati, ca doar nu ne face ea, vremea! Nici macar vremurile! Iar ca sa ne infrumusetam sau sa ne inveselim viata nu trebuie sa intindem mana sau sa asteptam la cine-stie-cine: viata ne-o facem singuri!
Dar, gata, gata cu filosofia (vremea asta ma ,,inspira”) si sa trecem la lucruri…amuzant de serioase :)
Am facut putina curatenie de toamna, am plivit burienile, am scuturat praful de pe blog si a rezultat ceva mai bine organizat, sper eu. In plus am si imbogatit oferta de produse, asadar s-au inmultit si sansele voastre de a face cadouri frumoase si placute celor dragi.
In partea stanga puteti descoperi ,,Categorii produse” si acolo aveti tot ce va pot oferi eu in acest moment. Am adaugat si categoria de tablouri si am introdus o prima capodopera :) pentru inceput. Tabloul l-am botezat ,,Avatar”, este pictat in acrilice, pe carton si l-am inramat asortat. Dimensiunile lui sunt 48,5X33,5 si costa 55 lei.

Daca va place si doriti sa il comandati, va invit sa intrati in magazin, la categoria ,,Tablouri” si sa il puneti in cosul de cumparaturi.
Voi reveni curand cu alte noutati!
Pana atunci, sa nu va ploua in suflete! Fiti veseli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *