Splendoarea Amazonului

De cate ori am urmarit documentare despre superbul Amazon, mi-am dorit sa merg acolo, mi-am propus ca intr-o zi sa pasesc in aventura pe care o ofera cel mai mare fluviu al lumii. Parca raiul s-a decis sa se aseze aici si nu mai vrea sa plece…

Oricum ar fi, e de la sine inteles ca nu puteam sa nu fac o pasiune instantanee pentru piatra numita amazonit, care pare sa ingemaneze laolalta frumusetea cerului, a pamantului, a verdetii si a apelor lumii sau, cel putin, a Amazonului, de care se leaga si numele cristalului acestuia.

Eu cand privesc piatra am senzatia ca fac terapie cu cristale. Parca se instaleaza pacea si dispare orice umbra de energie negativa. Sunt curioasa si ma documentez in legatura cu ea. Ei, bine, da! Nu m-au inselat simturile:) Amazonitul este piatra care echilibreaza aura (energiile yin si yang), este o piatra a logevitatii, a vindecarii, protectiei, a fidelitatii in casnicie (!) si il face pe purtatorul ei sa se simta special si sa atraga atentia asupra sa. Ca si cum ar electriza ,,audienta”. Daca va mai spun si ca amazonitul diminueaza stresul (atat de prezent in cotidianul nostru!), ca va mareste rezistenta fizica si psihica si ca va stimuleaza logica, creativitatea, concentrarea si bunastarea, atunci cred ca va indragostiti si voi de minunea asta :)

Eu am creat un set (al doilea de pana acum) din aceasta piatra si va invit sa il admirati sau sa il achizitionati sa il purati, bucurandu-va de beneficiile vazute si nevazute.

O descriere a setului creat aveti aici.

Iar acum poze:

Am avut dreptate, asa-i?:)

2 comments

  • Draga mea Rodica, tu imi demonstrezi ca frumusetea inca poate ajunge la oameni si asta ma face teribil de fericita!
    Iti multumesc tare mult pentru aprecierile tale! Te pup cu drag!

  • Privind aceste creatii superbe, carora le-ai dat viata , din aceasta piatra deosebita ,(pe care sincera sa fiu, pana acuma nu am cunoscut-o),pret de cateva minute, m-am lasat “purtata de val” si am ajuns parca pe taramul scaldat de acest fluviu. Culoarea in sine, de fapt amalgamul acesta de culori, pare sa ii dea acel aer deosebit, asa cum ai zis si tu, ca aduna in ea frumusetea cerului, a vegetatiei, a fluviului in sinea sa.Si daca tin cont si calitatile sale “terapeutice”, in special alungarea stresului, de care ne lovim cu totii,aproape la fiecare pas, in ultima perioada, parca imi si vine sa imi intind bratele spre fotografie si sa “inhat” colierul , si sa mi-l pun la gat:).Asa, ca draga mea prietena, stii ce va urma la urmatoarea comanda:).
    Te felicit sincer si iti multumesc ca mi-ai facut cunostinta cu acest minunat dar al Pamantului. Pupicei multi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *