Si targ din nou: I LOVE HANDMADE!

Si cum sa nu iubesc handmade-ul? Alaturi de familia mea, handmade inseamna viata mea de dupa serviciu, e ca o prelungire a sufletului, uneori il simt si ca o prelungire a trupului, cand clestii sau pensulele par sa se fi lipit de mainile mele:)

Nu v-am povestiti cum a fost la targul din week-end-ul trecut, ,,Piata taraneasca si merster(esti)”, pentru ca am avut o saptmana extrem de grea, cu stres maxim la serviciu si, de fapt, inca o luna de aici inainte (cred ca cel putin) voi avea sufletul trist pe partea aceasta…Oricum, desi vanzarile au fost sub asteptari, am constatat ca mie mi-a fost mai bine decat majoritatii colegilor de breasla, ceea ce m-a bucurat pentru ca asta inseamna ca v-au placut lucrusoarele mele dragi. In rest, am suferit rau de caldura, am avut standul intr-o zona scaldata in lumina soarelui ziua intreaga, asa incat picul de umbra reusit de umbrela nu aducea decat o mica protectie de razele directe, insa caldura trecea nestanjenita…Am ras cu lacrimi cu colega mea de stand, Madalina Nita, am baut braga, am citit putin si am gandit mult:) A fost bine!

Poze nu am, apartul foto mi l-am uitat sistematic acasa, in fiecare din cele trei zile ale targului:) Colegele mele au postat cateva pe Facebook, insa eu nu mai am puterea acum sa le iau de acolo si sa sa le pun aici, va rog sa nu va suparati…

Desi oboseala este accentuata si consumul nervos de la job si-a spus acut cuvantul, maine si poimaine (8-9 septembrie) vin cu mare placere la targul I Love Handmade de la Piata Universitatii (curtea Muzeului Bucuresti-Palatul Sutu). Orarul de functionare a targului a ramas inca cel de vara, 10-20, asa incat va astept cu drag si cu sufletul deschis! Nu uitati ca se apropie momentul de debut al noului an scolar (va astept cu semne de carte pentru copiii vostri!) si ca maine este si Sfanta Marie Mica si de fapt acum se serbeaza aceasta onomastica. Daca aveti cadouri de facut, gasiti numai frumuseti la noi!!!!

Profit de ocazie, pentru ca maine nu voi putea face o postare – fiind toata ziua acolo – si urez si eu tuturor Mariilor, Marinilor si derivatilor acestui nume sfant sa fie sanatosi si protejati de Maica Buna si de Dumnezeu! La multi ani, dragii mei!

Iata si afisul evenimentului (si va anunt ca dupa acest targ voi lua o pauza de refacere de doua saptamani):

 Sa poftiti pe la noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *