Sa dam drumul la martisoare!!!

Dragii mei, a venit timpul si pentru martisoare. Poate parea putin devreme, insa eu am sa incep sa vi le arat, mai ales ca inca lucrez la ele, nu sunt toate gata si nici nu mi-e usor sa introduc in magazin foarte multe deodata.

Spre deosebire de anul trecut, acum vin cu ,,sortimente” mai variate in intampinarea voastra. Pentru ca nu sunt gata decat cu cateva fotografii, ma limitez astazi la un tip de martisoare din cele trei pe care le veti putea comanda si o mostra dintr-un al doilea tip.

Anul acesta puteti oferi si martisoare mai elegante si mai pretioase. Este vorba despre martisoare-pandantive placate cu aur si argint, asadar dupa ce trece sarbatoarea, pandantul se poate aseza linistit pe un lantisor si purta tot timpul anului.

Veti gasi in magazin si martisoare-brose textile (deocamdata am intrudus unul singur de acest gen) si din lut, avand si acestea avantajul ca pot fi purtate tot timpul anului.

Iata cateva dintre ele:

Le gasiti pe toate aici, cu detaliile de cuviinta. Veti vedea ca unele dintre modele sunt UNICE. Si presimt ca si brosele textile si cele din lut vor fi, in cea mai mare, la fel:)

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *