Sa continuam putin cu tema vintage

Nu stiu cum suportati voi vipia de afara, eu insa stau pe jos cu toate usile si ferestrele deschise, cica pentru o ventilatie naturala a locuintei. Aceasta ventilatie m-a si procopsit cu o raceala zdravana in miez de vara si la temperaturi ridicate la extrem…Dar, se spune, oamenii sanatosi racesc vara 😀 Iar eu nu ma las, tot aerisesc la putere maxima:)

Ma straduiesc sa inving putin starea de toropeala, de mexican intins in pozitie de siesta, si sa va infatisez doua seturi cu alura vintage, ambele compuse din colier si cercei (evident, asa vreme ma inspira catre trecut, catre evadare):

1. Set Pretiozitate delicata, compus din colier si cercei; colierul este realizat din margele de portelan pictate pe ambele fete si margele din jad alb; accesoriile tehnice si lantul sunt placate cu aur; inchizatoarea decorativa toggle este masiva (32X22 mm) si placata cu aur antichizat; cerceii sunt realizati din margele de jad alb, iar detaliile tehnice si tortitele sunt placate cu aur; setul degaja un aer vintage, pretios si delicat

O prietena imi spunea ca arata ca o bijuterie iesita dintr-un sipet de domnita, iar altcineva ma felicita ca am reusit sa reproduc atmosfera de secol XIX. M-au bucurat aprecierile acestea, inseamna ca mi-a iesit intentia:)

Setul il gasiti cu fotografii suplimentare in magazin.

2. Set Brown cameo compus din colier si cercei; camee ivory pe fond brun, cadru camee bronz si dantelat, lanturi bronz, perle de sticla ivory; lungime colier inchis: 35 cm+ 7 cm de prelungire; cerceii sunt formati din cate doua perle de sticla ivory si accesorii tehnice bronz; lungime cercei (cu tortita): 4 cm

Acest set poate fi gasit aici.

Acum va las si va doresc izbanda in lupta cu temperaturile imposibile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *