Revenirea la normal!!!

Yoooohoooo!!! Adica iuhu, nu yahoo, da???:)))

Sunt un om fericit care si-a inceput saptamana intr-un mare fel, tot fericit! Am rezolvat problemele cu blogul, se pare ca miile de poze imi ocupasera toata memoria de care dispunea bunul meu site si trebuia facut un upgrade, nimic mai mult. Ba am primit si o luna gratuitate, pe deasupra:) Cum sa nu fiu fericita???

Ah, si ce dor imi era sa mai povestesc cu voi, sa va mai arat ce am mesterit, poze de la ultimele targuri nu am putut posta, nu o mai fac acum, insa trec la trebusoara si incep sa pun produse in magazin si apoi sa le si postez. Can’t wait! :)

Asadar, revin mai tarziu cu o postare plina de poze frumoase, da? Promit! (Aproape ca nici nu-mi vine sa cred pana nu vad; sper sa nu mai intampin nicio dificultate…)

Asa ca stati prin preajma!

2 comments

  • Daaa, Rodica, sa dea Dumnezeu sa-mi mearga bine (macar) toata saptamana aceasta:) Asta iti doresc si tie! Mercic tare mult!

  • Ma bucur nespus de mult ca s-au rezolvat problemele cu blogul, si uite asa, ai inceput o saptamana intr-o nota optimista si fericita , care ti-o doresc pentru toata saptamna(stii cum se zice, cum incepi saptamana, asa iti va merge pana la finalul ei).
    P.S si uite ca si bagheta mea magica , a avut rostul ei azi:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *