Ploaie

Pfiu, dar ce mai toarna afara! Zici ca-i potop si alta nu! E o dimineata de duminica, ultima din luna octombrie. Stiti ce se intampla mereu in aceasta duminica? Fireste, umblam la ceasuri si ne potrivim orele cu una in urma. Eu am facut asta cu consecventa  an de an. Fix aseara am uitat si asta fix cand in aceasta duminica trebuia sa plec de acasa :) Am un workshop la Tinker, primul workshop de lucru manual din viata mea, si i-am facut un mare ,,botez”: m-am trezit la 5.30 in loc de 6.30 si la 7 eram in statia de autobuz, in loc de 8:))) Norocul meu ca am auzit pe cineva vorbind la telefonul mobil despre ora de iarna, ca asa am realizat si eu nu doar ca am plecat mult mai devreme de acasa, ci si ca am uitat umbrela si ca as fi fost facuta ciuciulete pe drum, ca uite, m-am intors acasa si la 10 minute a inceput potopul asta! Doamne, ce noroc am avut cu baiatul ala vorbitor cu noaptea in cap la celular:)

Acum sunt boieroaica, am intrat pe usa si Vali si Isabela se trezisera, am avut timp sa-mi prepar si o cafea (mare nevoie aveam de ea!) si ma conduc ei cu masina din dotarea proprie pana la atelier. Ei, asa parca mai merge!

Pana forfotesc ei pe langa mine si sunt gata de plecare, eu am zis sa va scriu aceste vorbe si sa va doresc o duminica linistita si odihnitoare. Vremea de afara nu imbie decat la ,,indoor”, cafea sau ceai cald si … abtinere de la alergatura cotidiana. Luati o gura de oxigen, stati putin pe loc astazi, va va fi bine!

Eu va las si in compania unei bijuterii delicate, in care picaturile de piatra lunii (si chiar si forma perleleor de cultura) intra in comuniune cu ploaia zilei. Doar ca ,,Transparenta” va pastreaza uscati si va induce o stare serafimica:

Toate detaliile aici.

P.S. Chiar si o mireasa ar fi incantatoare accesorizata in ziua ei de poveste cu o … ,,Transparenta”, asa-i?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *