O primavara vibranta!

La multi ani, doamne si domnisoare dragi, care popositi frecvent, din cand in cand sau chiar si doar intamplator aici, pe taramul Clestisorului Vesel! Va doresc o primavara superba, incarcata de vibratii pozitive, bucurie, incantare! Sa fiti fericite si sa va bucurati de fiecare raza de soare fizica si figurata 😉 Pentru ca, nu uitati: viata e plina de raze de soare daca dorim sa le vedem!!!!

Ieri, pentru a intampina cum se cuvine acest nou si minunat anotimp, am tinut un atelier pentru copii. A fost o experienta extrem de frumoasa (dar si epuizanta! 😛 ), in care am pictat impreuna cu copiii cate doua martisoare de fiecare, toate modelate in lut: unul cu motive traditionale si unul cu tema vegetala (florala). E drept, una dintre fetite a preferat un fluturas in locul florii, dar a iesit grozav! :)

Atmosfera a fost placuta, relaxanta si, pentru ca atelierul a fost tinut la solicitarea Happy Vivenda (un spatiu de joaca excelent si un ”concept playground” i-as spune eu, pentru ca aici se tin si cursuri nu se petrece timpul doar prin joaca), plina de veselie si buna-dispozitie, in timpii necesari pentru uscarea vopselei sau a lacului copiii jubiland prin spatiul de joaca :)))

Va las in compania catorva fotografii graitoare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *