O mica colectie de cercei-clestisori

Stiti bine, cei ce m-ati urmarit indeaproape, ca intrarea mea in lumea speciala a handmade-ului s-a produs cu clestisorii veseli, pictati manual. La un moment dat mi-am spus ca voi extinde utilizarea clestisorilor si ca voi inventa si accesorii din ei:) M-am tinut de promisiune si am inceput cu cerceii-clestisori. Sunt micuti, migalosi rau la pictat, dar cu atat mai provocatori pentru mine :D. Au si un strat protector de lac, deci nici sa nu va ganditi sa va ingrijorati vreun pic daca purtati acesti cercei si va prinde ploaia sau ninsoarea cu ei (ce bizar imi suna sa ma gandesc la ninsoare pe vremea asta!!!).

Clestisorii din lemn pot avea, asadar, mult mai multe intrebuintari decat prinderea rufelor pe uscator si sper ca acest blog v-a convins de asta pana acum si o va face in continuare (it’s a promise!:D). Pentru remember, mai aruncati-va un ochi si aici.

Pana una-alta, iata o mica colectie de cercei-clestisori! Unii dintre ei s-au vandut, dar se pot reface la cerere. De asemenea, daca aveti vreo dorinta anume de model pictat pe clestisori, anuntati-ma cu un mail/telefon, dupa preferinta!

Le puteti verifica disponibilitatea in magazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *