O iubesc pe Audrey Hepburn!

Daaaa, sunt un mare fan al ei! Audrey este minunata! A ajuns o diva dintr-o fetita saraca, a reusit sa se ridice din nimic si sa devina un nume de referinta in cinematografie. Eu, una, nu pot avea pentru ea decat admiratie, cu atat mai mult cu cat a fost si talentata. Si, chiar daca majoritatea o cunosc din Breakfast at Tiffany’s , Audrey face multe alte roluri magistrale in alte productii. Sincer, mie chiar imi pare mult mai reusit rolul ei de nevazatoare din thriller-ul Wait until dark, de exemplu (poate nu degeaba a primit si nominalizare la Oscar pentru acest rol) decat cel din Breakfast at Tiffany’s.

Oricum ar fi, Audrey Hepburn rocks! 😀

Asa ca am omagiat-o si eu in felul meu si i-am dedicat primele mele coliere realizate prin tehnica fotografiei invechite. Si cred ca mi-a purtat noroc!:)

Colierele Audrey Hepburn au fotografiile incadrate de rame superbe, una rotunda, cu patina, alta ovala, tip argint tibetan si sunt lacuite in dublu strat pentru protectie, rezistenta si efect estetic maxim.

Fiecare dintre ele poate fi achizitionat pentru 25 de ron si le gasiti in magazin.

Voua va place Audrey? Sau macar colierele mele?:)

2 comments

  • Ma bucur ca iti plac, Sveti:) Modelele expuse s-au vandut, insa ti-l pot reface pe cel pe care il doresti. Ne conversam mai multe pe mail, bine?

  • Buna. Si eu sunt o admiratoare a ei. Imi plac la nebunie colierele si as fi interesata sa cumpar unul. Unde le pot gasi? Poti sa`mi raspunzi te rog pe mail remi200628@yahoo.com Multumesc :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *