O calatorie in timp

Timp, timp, timp…unde e timpul? Ah, da! Fireste, e aici cu noi tot…timpul:) Doar ca uneori ne zorim asa de tare cu existenta noastra incat uitam sa savuram clipele, timpul. Astazi mi-am gasit ragaz, vrand-nevrand. Copila mi-a facut varicela, asa ca ne luam amandoua ,,concediu” de la gradi, respectiv serviciu. Oooo, ce de timp! Pentru impartit cu minunea mea mica, pentru privit impreuna ,,Cenusareasa” atat de romantica a lui Disney, asa cum am facut in aceasta dimineata, pentru mesterit la lucrusoare frumoase, la comenzile voastre, la martisoare si bijuterii si pentru…cate!

Oricum, lumea de poveste a Cenusaresei m-a intors in timp, acum as avea o pofta nestapanita sa vizionez si un film vechi, anii 50-60, preferatii mei:)

Sunt innebunita dupa moda acelor ani (incredibil de feminina si de bun-gust!), dupa muzica ce-ti mangaie bland sufletul, dupa masinile acelea decapotabile sau nu obligatoriu…Ah! Ce frumusete! Da, sa aducem printr-o mica magie o farama din acel trecut in prezentul acesta al nostru, sa il ,,condimentam” cu putin frumos si romantism.

Ce spuneti despre aceasta masina albastra? Caseta aceasta din lemn poate fi folosita deopotriva de o doamna sau de un domn, mai ales ca anii ’60 au efeminat mult stilul masculin in moda. Si domnii au nevoie de un spatiu al lor pentru micile accesorii, nu? Un ac de cravata, butonii de la camasa, ceasul de la mana… Musai caseta am antichizat-o, asa invoca parca si mai usor timpul dorit. Deosebit, asa-i?

Toate detaliile despre ,,In viteza…albastra” le gasiti aici.

O zi romantica sa aveti!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *