Noi editii de targuri handmade

Nu ma simt deloc confortabil cu situatia in care ma aflu in ultima vreme. Ma refer aici la faptul ca un program infernal la serviciu (cel mai ades intins pe toata lumina zilei, 8.00-22.00), imi face imposibila activitatea pe blog. Si cand ma gandesc ca intensificarea prezentei mele aici a fost una dintre tintele pe acest an, asta ma lasa si mai neconsolata…Este posibil ca aceasta situatie sa ia o pauza pe timp de vara, insa au mai fost perioade cand am crezut ca ritmul va scadea si nu a fost asa, ba dimpotriva. Deci imi este teama sa si promit.

Oricum, am bucuria sa va anunt, deocamdata, doua targuri la care sunt prezenta in acest week-end (la unul fizic, la celalalt doar cu produse). Unul a inceput astazi si se intinde pana duminica, la Muzeul Taranului Roman – Piata Taraneasca si Mester(esti), in curtea interioara. Aici vor ramane cateva produse sambata si duminica, astazi sunt toate acolo. In week-end (18-19 mai) voi fi si fizic la targul I Love Handmade, din curtea Palatului Sutu (Muzeul Bucuresti). Oficial, programnul ambelor targuri este 10-19, insa este posibil sa ne intindem mai mult, dat fiind ca sambata noaptea este si acel frumos eveniment anual, Noaptea Muzeelor.

Nu uitati ca marti, 21 mai, se sarbatoresc Constantinii si Elenele, asa incat la noi veti gasi cadouri potrivite si frumoase, pentru toate gusturile.

Noi va asteptam cu mare placere!

P.S. Evident, nu mai am timp pentru a posta afisele celor doua evenimente, insa v-am dat scriptic toate detaliile :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *