Miros de toamna si de frunze cazute…

Ei, iata ca dupa trei zile de recuperare sunt, in sfarsit!, in stare sa va scriu. Recuperare dupa targul din week-end, la el ma refer.

La targ ati venit multi, ati fost si draguti si mai putin draguti unii, din pacate, dar ii cernem pe cei imbufnati ca toamna si ne canalizam energiile pe aceia solari si zambitori :) As avea multe de povestit, insa nu va plictisesc acum. Insist doar pe o singura poveste, cea care o priveste pe o doamna mai varstica, ce mi-a fost clienta la acelasi targ de la finalul lui Gustar. A achizitionat atunci un set de bijuterii (acesta) pentru a-l darui cadou. A fost extrem de incantata si eu m-am bucurat de bucuria ei. Placerea cea mai mare a venit, insa, in acest week-end cand m-a vizitat din nou si a tinut sa-mi spuna ca s-a indragostit iremediabil de ,,O poveste, un peste zburator…”, atat de ,,grav”, incat pur si simplu nu s-a indurat sa-l mai ofere cadou si l-a pastrat pentru sine :) Pentru mine astfel de povesti sunt o confirmare certa ca va place ceea ce lucrez si asta imi da elan si satisfactia pe care orice lucursor construit cu manutele ar trebui sa o aduca creatorului.

Sa revenim la ziua de astazi si sa remarcam ca astazi soarele a fost tare zgarcit cu noi…Recunosc ca mult mi-a mai placut luna asta octombrie, nu doar pentru ca este luna mea favorita din an (alaturi de luna mai), ci pentru ca a fost atat de insorita si blanda si iubitoare cu sufletele noastre. Insa ce-i bun nu tine mult sau, altfel spus, sa revenim cu picioarele pe pamant: totusi, este toamna!

In spiritul zilei de astazi v-am pregatit un set tomnatic de bijuterii, fermecator prin armonia cromatica, prin conurile metalice ale margelelor si prin jocul frunzelor din dotare:

Toate detaliile le gasiti aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *