Marturii de nunta…Lavande de provence

Sa continuam pe tema lavandei. In acest week-end, are loc un fericit eveniment la care -cu toata fericirea – am contribuit si eu putin, in mod … fericit :)

Despre Cristi pot spune ca este un barbat foarte prins si ocupat, care abia a gasit timp sa se insoare. Dar ce bine ca a facut-o! πŸ˜‰ ,,Negocierile” le-am purtat cu mama lui, d-na Mariana, care a dorit sa ii degreveze pe tineri de cat mai multe probleme organizatorice, inclusiv de aceea a marturiilor care se vor afla pe mesele festive, in chip de recunostinta pentru toti nuntasii prezenti. Dar la livrare s-a prezentat Cristi si va spun sincer ca m-am bucurat din toata inima sa aud un barbat exclamand ,,Doamne, ce frumoase sunt! Te voi recomanda!” Asta a fost cea mai mare rasplata pentru efortul depus, care nu a fost deloc mic, ba a fost atat de intens, incat -pentru prima data- l-a implicat masiv si pe Vali (care, in paranteza fie spus, a inteles munca mea cu totul altfel acum πŸ˜‰ ).

Le doresc mirilor, Cristina si Cristi (frumoasa asociere de nume, asa-i?), casa de piatra, fericire si intelepciune multa! Si petrecerea de sambata musai de poveste acolo, la Palatul Ghika!!! Ah, si sa ne reauzim la botez :)))

Detaliile comenzii le gasiti aici.

2 comments

  • Multumesc mult, Rodica! Si eu sper din suflet ca invitatii sa se bucure de ele si sa le pastreze multa vreme de aici inainte! :)

  • Felicitari Mirela, am ramas muta de uimire cand am vazut fotogarfia, tin sa te felicit pentru toata munca depusa, caci rezultatul este absolut incantator.Cred ca a fost o munca enorma,iar talentul, indemanarea, priceperea de care dai dovada, perseveranta si-au spus cuvantul .Sunt convinsa ca mirii au fost absolut incantati, si mai mult de atata, cred ca si invitatii vor fi placut impresionati de aceste marturii incantatoare, care ii vor astepta cuminti pe mese.Inca o data felicitari !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *