Marturii de nunta dulci,dulci:)

Ieri a avut loc in Pitesti o nunta pentru care am lucrat marturiile. Este vorba despre cutiute de bijuterii care au fost umplute cu bombonele; de fapt, cutiutele par ele insele sa fie mici bijuterii:)

Am muncit din greu dar si cu mare drag la aceste cutii si sper din suflet ca participantii la aceasta nunta au fost fericiti pentru cadourile primite si le vor pastra for ever, iar doamnele sa isi pastreze inauntru bijuteria preferata.

Si, pentru ca imortalizarea momentului sa fie si mai sigura, Melania si Ovidiu (mirii cei fericiti) au dorit si personalizarea cutiutelor pe capacul interior.

Cutiile au fost lacuite pentru protectie si durata sporita (inclusiv pe capacul interior), dar si pentru un aspect estetic finisat.

Din pacate, nu pot face deocamdata decat aceasta postare, as fi vrut sa creez in magazin si categoria ,,Marturii” si sa introduc si acolo produsele, insa am o ,,defectiune” in partea tehnica, administrativa, care nu imi permite acest lucru acum. Sper sa ma salveze cumnatul meu cat de curand!:)

Pana atunci, va las in compania fotografiilor (catorva dintre ele):

Cutiile masoara 6X5 cm si sunt realizate prin combinare de tehnici (decoupage si pictura manuala) sau pictate integral manual.

Preturi:

-intre 1-60 bucati: 15 ron/bucata (personalizarea inclusa)

-intre 61-100 bucati: 14 ron/bucata (personalizarea inclusa)

-intre 101-150 bucati: 13 ron/bucata (personalizarea inclusa)

-peste 151 de bucati: 12 ron/bucata (personalizarea inclusa)

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *