Lunea fericita!

V-am promis ceva special astazi. Ei bine, este luni, este inceput de saptamana (intamplator, astazi si inceput de luna). Cum va simtiti de obicei lunea? Eu sunt molatica, obosita cu accente de ,,calcata de tren”, uneori chiar mofluza :) Imi revin greu, intru in ritmul de lucru dupa cateva ore bune, pe scurt ,,not good”. Din ce am vazut in jurul meu, sunt departe de a fi singura.

In acest context, m-am gandit sa vin in ajutorul vostru si sa va ofer o stimulare pozitiva in aceasta cea mai grea zi din saptamana, un fel de serotonina; am sa-i spun ,,lunea fericita” si va invit astfel sa uitam de greul primei zile din saptamana. Cum? Ei bine, in fiecare zi de luni voi aduce in atentia clientilor Clestisorului Vesel unul, doua, trei produse (numarul va fi cu siguranta variabil, in functie de inspiratie) la preturile cele mai fericite! Lunea va putea deveni o sursa de bucurie, o buna ocazie de innoire a accesoriilor sau a obiectelor decorative din locuinta voastra. Si asta la preturi incredibile! Cum suna? Bine, asa-i? :)

Astazi m-am oprit la la doua produse.

Primul este un set nou, ,,Clopotei din perle” (frumos, delicat, interesant):

Il gasiti aici si astazi acest set costa numai 38 ron in loc de 53!

Iar al doilea produs este un ceas de perete prin care sa aduceti o nota rafinata si romantica in locuinta:

Pe acesta il gasiti aici, iar astazi este redus de la 50 la 30 ron!

Va doresc o zi de luni senina si…fericita!

P.S. Este duminica noaptea, dar a trecut de orele 24, practic este 1 aprilie si data postarii tot nu vrea sa se schimbe. Tehnologia asta imi joaca feste…doar este Ziua Pacalelilor, nu? Las’, ca i-oi veni si eu de hac odata :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *