Liliac in octombrie…vizual si olfactiv

Dragii mei, cu scuzele de rigoare, dar si cu regret in suflet, va anunt ca nu mai ajung la Green Fair in acest week-end!
Dar munca mea merge in continuare si o realizez cu mare drag. Astazi am predat o comanda la care mi-am muncit rau degetele, dar care mi-a facut mare placere, cu atat mai mult cu cat Ana si-a dorit-o mult si a primit-o cu incantare: o bratara cu liliac :)
Ei (si nu doar ei!) i-a placut colierul acesta, ,,Liliac”. Vi-l amintiti? Va ajut putin:

Ei bine, plecand de aici, Ana si-a dorit o bratara. Si asa iesit acest ,,buchet de liliac”:

Si mie mi-a placut teribil!

Detaliile bratarii le gasiti aici.

Partea cea mai frumoasa a fost povestea care a insotit comanda Anei: si-a achizitionat un parfum floral, cu miros asemanator liliacului, iar in momentul in care a descoperit pe blogul meu colierul ,,Liliac” si-a spus ca musai va asorta parfumului o bratara cu aceeasi tema. Nu m-am gandit pana acum ca un parfum poate determina o comanda de bijuterie! Nu m-am gandit atat de real la o asociere olfactiva celei vizuale, nu in acest segment al frumusetii. Si, ca si cum nu ar fi fost suficient de fermecatoare povestea, Ana a venit la intalnirea noastra pentru a-si insusi bratara gata pregatita pentru ,,asortarea” vizual-olfactiva mai sus-numita: se invaluise in mireasma noului parfum si ,zau!, daca nu gandise extrem de bine aceasta comanda! A plecat cu liliacul la incheietura mainii fericita si nerabdatoare sa i-o arate si sotului…Minunat, asa-i!?

A fost o experienta foarte placuta colaborarea aceasta si ii multumesc Anei pentru ea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *