La multi ani, Maria!

Dragii mei, dragele mele, am lipsit mult, foarte mult, de fapt cel mai mult ever! Sunt in pragul ,,aniversarii” a trei luni de la ultimul post pe acest blog. Nu voi intra in detalii, desi meritati sa le cunoasteti toti aceia dintre voi care erau/sunt fideli cititori ai mei, insa va rog sa ma credeti ca doar gandul la tot ce am patimit in tot acest interval de timp ma epuizeaza instantaneu.

Voi spune doar ca acest an a fost unul dintre cei mai grei din viata mea si ca imi doresc sa se incheie nu neaparat mai repede, cat cu lectiile invatate, cu suflet mai curat, cu mai multa iubire pentru tot, pentru Univers.

Faptul ca va scriu acum, astazi, nu inseamna ca de aici inainte voi scrie zilnic sau foarte frecvent, oricat mi-as dori asta. Am inceput lucrul la Miss Universe Romania 2013 si nu mai stiu nici cand este zi, nici cand este noapte, nici cand sunt zile lucratoare ori ba. Pana la jumatatea lui septembrie asa va fi. Va scriu, insa, pentru ca sunt foarte multi sarbatoriti in aceasta zi sfanta si vreau sa va asigur -in definitiv pe toti,¬†sarbatoriti au ba – ca sunt cu gandul mereu la voi, ca va doresc numai bine si…ca ma voi intoarce.

La multi ani Mariilor si Marianilor si tuturor purtatorilor de derivate ale acestor nume!

Zilele urmatoare voi reveni, catinel, si cu ceva produse noi lucrate printre picaturile minuscule de respiro pe care le-am avut in ultimul timp.
Asa ca, usurel, va invit sa reveniti pe acest blog, sper eu, cu aceeasi bucurie cu care ati facut-o pana in primavara.

Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *