La multi ani!

Dragii mei, ati avut sarbatori frumoase? Ati pasit cu dreptul in noul an? Eu sper ca va este bine si ca veti avea un an fabulos, un an al regasirii de sine (pentru cei ce nu au facut-o deja), un an in care sa invatati lectia iubirii supreme, in care sa intelegeti ca viata voastra arata exact asa cum va proiectati sa fie, ca fericirea, realizarea, implinirea nu va este legata nici de partenerul de viata, nici de familie, nici de prieteni sau de lumea inconjuratoare, ci doar de voi insiva! Asta va doresc eu pentru 2013! Multa sanatate spirituala, caci de aici decurge si cea fizica!

Despre mine va spun ca sunt bine, ca am avut parte de niste sarbatori tare calde si placute (nu, nu am plecat in vreo tara exotica!), cu atata liniste si multumire cum de multisori ani nu am mai avut! Si, desi am stat departe de blog in aceasta perioada de vacanta, mi-ati lipsit si nu m-am putut abtine, ceva-ceva tot am inceput sa lucrez pentru voi, lucrusoare dragute pe care abia astept sa vi le arat!

Sper sa fim impreuna si in acest an, sa imi fiti alaturi cei care ma stiti deja, dar sa va si inmultiti si sa impartim idei si sentimente dintre cele mai incantatoare!

La multi ani, dragii mei!

2 comments

  • Multumesc din suflet, scumpa mea! Sa ne dea Domnul un an mai bun tuturor!

  • La multi ani ! si tie draga mea, si fie ca in acest an, tot ceea ce iti doresti sa ti se implineasca si toate visele sa devina realitate, alaturi de cei dragi tie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *