I’m back again:)

Nu cred ca pot gasi cuvintele potrivite ca sa exprin pe deplin cat de dor mi-a fost sa scriu pe blog, sa va arat dragalasenii, sa fiu in contact cu voi…Am avut probleme tehnice si -pana a reusit cumnatul meu, Florin, sa ma salveze -au trecut doua saptamani!!!!

Ce sa mai lungim vorba, am revenit, am adaugat si fotografiile la  ultima postare (ceea ce blogul nu mi-a permis atunci, pe 2 martie, si nici de atunci incoace) si voi incerca sa recuperez cat de cat timpul pierdut.

As fi vrut atunci sa va urez, doamnelor, o primavara insorita; as fi vrut de 8 martie sa va spun ,,La multi ani” si sa va doresc fericire; nu am putut. Dar, daca nu considerati ca este prea tarziu, va transmit acum toate gandurile mele bune:) Si va imbratisez cu drag pe toate!

Tot in postarea din 2 martie am dorit sa va mai impartasesc o bucurie, dar – cum a crapat suportul tehnic fix in timp ce lucram- mi-am pus pofta-n cui :(

Este vorba despre faptul ca buna si frumoasa mea vecina, Mihaela Apostol,  formator la o clinica medicala privata, a considerat ca ii va purta noroc martisorul primit de la noi (si, cum altfel?, lucrat de mine), asa incat pe 1 martie, cand a fost invitata la emisiunea Simonei Balanescu, ,,Traieste sanatos”, de la Antena 2, a purtat martisorul la gat, fiind un pandant pe care i l-am pus pe o baza de colier siliconata, finuta ca si ea:)

Nu se vede bine in poza, dar este vorba despre acest pandant.

Mi-a produs o mare bucurie si am simtit o vibratie energetica puternica si benefica in toata mica poveste, de la actul daruirii, trecand prin cel al fluxului sentimentelor si pana la cel al etalarii.

Revin cat de curand, sper chiar in seara aceasta, cu cateva dintre noutatile lucrate intre timp.

Cu drag,

Mirela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *