,,Flori de gheata” in concursul de pe Breslo: Iarna (Sectiunea Bijuterie)

Dragii mei, eu nu particip la concursuri, nici la jocuri de noroc, pur si simplu speculatiile nu ma atrag. Imi amintesc ca in adolescenta tarzie am jucat la Loto de vreo cateva ori si din putinele incercari am si castigat o data, la categoria a III-a. Imi amintesc ca astazi ca m-am pricopsit cu 60.000 lei (banii de atunci) si imi doream foarte mult o posetuta care se purta mult la vremea respectiva si care costa 70.000 :) Pana la urma nu mi-am achizitionat-o. Nu aveam diferenta de 10.000 in acele clipe si, cum nevoile erau mari, banii s-au cheltuit pe te-miri-ce. In plus, imi amintesc ca am avut un gust nu tocmai placut cand am tinut in mana acesti bani nemunciti…Poate veti spune ca sunt ciudata, dar mi-o asum: si acum simt acelasi lucru, nu-mi plac castigurile facile si ,,norocul” ma sperie, pentru ca stiu cat de inselator poate fi. De aceea, dupa acel castig, nu am mai jucat niciodata la Loto.

La fel cu concursurile: nu ma bag, pur si simplu. Totusi, am facut o exceptie cu putin timp in urma si m-am inscris la un concurs, evident, handmade. Si nu imi pare rau: concursurile din acest domeniu sunt pur si simplu altceva, ele stimuleaza creativitarea, competitia este benefica si constructiva pentru intreaga breasla. Ii datorez inscrierea in acest concurs Gabrielei (Blanitza), cea care si modereaza evenimentul pe platforma Breslo: http://www.breslo.ro/Shop/blanitza

Ea m-a incurajat, mi-a admirat lucrusoarele si mi-a spus ca sunt frumoase si ca este pacat ca nu am mai multa vizibilitate. M-a invitat sa particip la acest concurs, care se numeste ,,Iarna”. Pana la urma mi-am luat inima in dinti si am creat ceva.

,,Flori de gheata”

Care este perceptia voastra despre iarna? Mie imi inspira raceala si simplitate, puritate (albul zapezii, gerul care cristalizeaza aerul si il purifica) si iarasi simplitate. Desi aspru, acest anotimp ne ofera -prin contrast – unele dintre cele mai fascinante frumuseti vizuale. Sa ne gandim numai la florile de gheata care se formeaza pe ferestrele inghetate sau in copaci sau te miri pe unde, cand ramai incremenit de uimire in fata unor asemenea creatii desavarsite…
Setul ,,Flori de gheata” vine ca un omagiu adus frumusetii si simplitatii acestui anotimp alb. De aceea el este lejer, neincarcat si…alb.
Colierul este realizat dintr-un pandat cu floare mare de zamak si doua floricele mai mici din acelasi material, flori inghetate de albul sferelor de coral poros. El se prinde cu gratie de un lant delicat placat cu argint si prins de un snur din bumbac alb cerat printr-un element decorativ din zamak, ce sugereaza infinitul si repetitivitatea, si o inchidere toggle placata cu argint. Cerceii stralucesc rece prin accesoriile metalice argintate (tortite, distantiere rhinstone cu cristale albe) si sferele de coarl alb poros.
O poveste de iarna…

Daca va place, va invit sa votati setul acesta in intervalul 12-14 februarie. Pana pe 10 ale lunii inscrierile sunt inca deschise, asa ca se poate inscrie oricine. Sambata, 11 februarie, vor fi afisate pe Breslo detaliile finale si am sa vi le comunic si eu. Pana atunci, puteti afla mai multe de aici: http://www.breslo.ro/Forum/CONCURS-TEMATIC-ANOTIMPURI—IARNAAAASectiunea-Bijuterie_topic_6461

Va multumesc inca de pe acum pentru sustinerea voastra la primul meu concurs:)

Setul ,,Flori de gheata” este disponibil pentru a fi comandat, independent de participarea lui la concursul ,,Iarna”. Il gasiti aici.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *