Doua comenzi speciale

A trecut Martisorul, ca zi dedicata oferirii simbolului de primavara, insa martie este o intreaga luna in care acest simbol se poarta la vedere, ca sa nu mai amintesc de bucuria renasterii ce insoteste micul obiect si care ne cam tine tot asa, o luna intreaga:)
Drept care ma simt inca in tema sa va arat doua comenzi speciale pe care le-am lucrat cu ocazia Martisorului. Va fi si ultima postare legata de acest subiect.
Una din ele este manunchiul acesta de bratarele pe care micul Vladut le-a oferit la gradinita colegelor sale de grupa (este singurul baietel din grupa! :D, asa ca a avut treaba). Desi le-am lucrat cu dureri groaznice si cu febra (atunci nu stiam ce este…erau manifestarile premergatoare eruptiei varicelei), sufletul mi-a zambit tot timpul cat le-am mesterit. Am impletit snururi de matase si am atarnat de bratari margelute acrilice (ca sa nu se sparga, fiind copii mici! si uite-asa am lucrat pentru prima data si cu astfel de materiale, nepretioase dar sanatoase pentru prichindute) si cate un charm metalic (fetite si inimioare). Din feed-back-ul primit, am inteles ca doamna educatoare l-a ajutat pe Vladut si fetitele au purtat toata ziua bratarile la gradi :) Ce mai bucurie!
Sa le si vedeti:

O alta comanda care a antrenat multa energie pozitiva si iubire a fost acest set, Butterflies (il gasiti aici) pe care domana Dana si-a dorit sa il ofere de Martisor prietenei sale drept accesoriu asortat cu o geanta teribil de primavaratica si vesela. Eu zic ca a facut cea mai buna alegere posibila, nu stiu daca putea gasi ceva mai in tema cu aceasta geanta! Desi setul era vandut, am cumparat rapid furniturile si l-am refacut, nu puteam lasa neimplinita dorinta doamnei Dana. Daca vedeti doua genti in fotografie este pentru ca nu s-a putut abtine si clienta mea si-a cumparat si pentru sine una:) Si isi doreste si un set Butterflies :) O astept pentru cand se va decide!

Doua comenzi care mi-au adus multa bucurie!

Later edit: Pfiu! cat pe ce sa uit: vreau sa multumesc tuturor care anul acesta si-au procurat martisoarele de la Clestisorul Vesel! Vanzarile au fost mult peste asteptari, chiar nu mi-am imaginat ca voi ramane doar cu 5 martisoare!!!! :) Pe langa ele, multe bijuterii s-au dus din cele nou lucrate si multe comenzi am primit pe baza unor modele ce au mai fost create si erau vandute, dar pe care le-am putut realiza din nou.  Sunteti minunati si va imbratisez strans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *