Dispozitie de…aventurin:)

Dupa ce am trecut printr-o perioada cu dispozitie de cuart roz, vad ca am intrat intr-o noua etapa: cea a culorii verzi:) Eu spun ca este un semn bun, pentru ca verdele are veleitati relaxante, induce o stare de bine profund, de pace si liniste sufleteasca. Chiar simt, de fapt, ca ma rearmonizez cu mine, cu Universul si ca zdruncinatura din ultima vreme are sanse sa fie data uitarii sau macar sa fie trecuta in catastiful impacarii cu acel ceva care confera de regula o stare de disconfort, acel ceva care difera de la om la om, de la fire la fire (o stare de [dis]confort este diferit perceputa de fiecare in parte).

Si, pentru ca in sufletul meu incepe sa vina primavara(!!:D), iata reflexia tronarii verdelui asupra spiritului, materializata in avneturin:

1. Set aventurin 1, compus din colier si cerei; colierul are drept piesa centrala un minunat pandant cu piatra de aventurin in montura placata cu argint antichizat si marcasite, iar lantul (si el placat cu argint antichizat) este imbogatit cu sfere de aventurin si margele din argint tibetan; cerceii au accesoriile tehnice placate cu argint si sfere care se regasesc in colier; lungime colier: 35 m (62 cm desfasurat), lungime cercei: 4 cm (cu tortita)

Detalii suplimentare aici.

2. Set aventurin 2, compus din colier si cercei; colierul are drept piesa centrala un superb pandantiv din piatra de aventurin in montura placata cu argint antichizat si marcasite, iar lantul (si el placat cu argint antichizat) este imbogatit cu sfere de aventurin; cerceii au accesoriile tehnice placate cu argint si cate o sfera de aventurin; lungime colier: 28,5 cm (51 cm desfasurat), lungime cercei: 3 cm (cu tortite)

Il gasiti aici.

3. Colierul Aventurin are drept piesa centrala un superb pandantiv din piatra mare de aventurin in montura placata cu argint antichizat, iar lantul (placat si el cu argint) este imbogatit cu jasper foarte frumos (in culori vernil cu grena); colierul se inchide cu sistem toggle (placat); lungime: 32 cm (54 cm desfasurat)

Mai multe despre acest colier, in magazin.

Sper sa fiti patrunsi de puterea aventurinului verde:)

Va doresc armonie maxima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *