Despre clestisori

Bun venit tuturor pe unul dintre cele mai vesele blog-uri!

Eu sunt Mirela si de putin timp m-am gandit sa gasesc o cale prin care sa aduc cateva zambete in viata prietenilor, cunoscutilor si necunoscutilor. Asa au aparut clestisorii veseli.

Clestisorii mei chiar sunt veseli, nu-i asa? Sunt lucrati cu buna-dispozitie, deci sunt incarcati cu vibratii energetice pozitive si provoaca zambete si celor mai incapatanate chipuri :)

Sunt o idee incantatoare de cadou si nu veti da gres cu ei, mai cu seama ca nu sunt doar estetici, ci si practici si functionali. Beneficiarul va desface plicul de cafea sau de ceai, prins cu un astfel de clestisor, cu mai multa bucurie si va pastra pungutele cu diverse obiecte (sau chiar cu alimente!) mult mai eficient si cu mai multa placere (vorbim aici, de pilda, de pungile inevitabil existente in casele noastre: de cereale, de orez, de zahar, de faina, detergent, orice punguta care, odata desfacuta, necesita o prindere la gura); ba chiar se pot organiza documentele din casa sau de la birou inlocuind monotonele agrafe de hartii cu mai multa imaginatie, raspundere, ordine si bucurie :)

Sa nu credeti ca utilitatea lor clasica, aceea de a prinde rufele la uscat, a fost pierduta! Nici gand! Precizati numai la comanda ca doriti sa ii folositi in acest scop si clestisorii vor fi adaptati, adica vor fi pictati numai pe fatade si lacuiti, astfel incat sa nu existe niciun risc pentru rufele dumneavoastra.

Si, peste toate astea, cine foloseste clestisori veseli va fi aparte in sensul cel mai bun al cuvantului, va dovedi bun-gust si un dezvoltat simt al umorului :) :) :)

Am avut clienti la targuri care au cumparat clestisori si i-au folosit drept accesoriu la genti, in piept (ce brosa originala!) sau chiar in par!!!! Dati frau liber imaginatiei!

Va invit sa ii incercati! Va veti indragosti iremediabil de clestisorii veseli!!! Va previn: creeaza dependenta! :)

**************************************

[si-contact-form form=’1′]

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *