Cutia de bijuterii cu pesti, o comanda foarte frumoasa

Ei, bine, chiar daca suntem la finalul zilei, urez totusi tuturor mamicilor si femeilor un ,,La multi ani!” plin de dragoste. Va doresc, dragele mele, sa fiti iubite, apreciate si stimate in fiecare clipa a vietii voastre! Sa fiti sotii de nadejde si mame minunate (asa cum sunt sigura ca sunteti deja)!

Si, pentru ca este Ziua internationala a Femeii, nu puteam gasi un subiect mai potrivit pentru o postare decat acela ce vizeaza o mamica fabuloasa si o fetita pe masura mamei ei. Andreea, mamica in cauza, m-a rugat inca de la inceputul lunii februarie sa pictez o cutie de bijuterii pentru Irina, fetita ei de 5 anisori si jumatate, intrucat micuta are muuuulte brizbrizuri si umplu sertarul unei noptiere, iar fratiorul ei mai mic are acces facil la ele. Va dati seama ce deranjant pentru micuta domnisoara sa ii fie mereu rascolite accesoriile atat de dragi :)…

Andreea mi-a sugerat drept model ceva flori sau animale. Totusi, pentru ca stiam despre Irina ca este mare iubitoare de pesti, am optat pentru varianta aceasta, nu inainte de a cere acordul mamei:). Si uite-asa a luat nastere o cutie de basm, desprinsa din ,,Mica Sirena”, cum a exclamat Andreea la primul contact vizual cu ea. M-am bucurat ca a perceput-o asa, pentru ca eu nu imi puteam scoate din cap calificativul ,,cutie de basm” pana i-am predat-o Andreei. Si inca am aceeasi parere:)

Mai multe detalii tehnice despre cutie aflati de aici.

Iat-o si pe fericita si dragalasa beneficiara a cutiei de bijuterii cu pesti (am uitat sa va spun, Irina are si un acvariu acasa:D):

Andreea mi-a comandat atunci si cateva martisoare-brosa personalizate pentru personalul (ce de ,,p” -uri!!!!) de la gradinita unde merge Irina. Iata ce a iesit:

Si, pentru ca stiam ca Irina foloseste si clesti de rufe pentru a prinde diverse obiecte, am interogat-o pe mami si am aflat ce animale preferate are printesa ei, asa incat i-am pictat si cativa clestisori veseli 😀 :

Pentru mine a fost o comanda foarte speciala, pentru ca a venit de la o mamica speciala si era destinata unei fetite speciale. Am avut emotii foarte mari privind reactia Irinei la aceste cadouri venite de la mami si tati, dar muncite de mine, incat mi-am muscat buzele pana am aflat feed-back-ul. Acum cutia de bijuterii cu pesti troneaza in livingul locuintei, cu bijuteriile care o umplu pana la refuz si cu siraguri de margele care ies atarnate din cutia prea incarcata, asa, ca in povestile cu comori si pirati. Pana la urma, este o experienta de poveste…

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *