Cum a fost Martisorul 2012:)

Grozav! Asa a fost Martisorul 2012: absolut grozav!
Miercuri, pe 29 februarie, am participat in cadrul targului cu specific de Martisor organizat in incinta sediului central BRD si pot sa va spun ca angajatii multinationalei au fost teribil de receptivi la ce am asezat pe masa de acolo. Nu doar ca exclamatiile si aprecierile verbale au curs (si chiar s-au revarsat pe alocuri:D), dar ele au fost insotite si de gestul de achizitionare, asa incat pot sa va spun cu mana pe inima ca acest targ a fost primul din viata mea la care nu am avut niciun momentel, cat de scurt ca durata sau cat de mic ca intensitate, in care sa imi cada tonusul moral. Si a fost primul targ la care am ramas cu masa aproape goala de produse:). Am fost pe deplin fericita! Ma bucur nespus de aceasta experienta si le multumesc angajatilor BRD pentru toate aprecierile lor!
Si a mai existat o experienta care mi-a facut placere si m-a magulit. Ce e drept, a presupus un efort destul de mare din partea mea, dar -cand tragi linie si aduni -iti dai seama ca a meritat. Marti dupa-amiaza, cand tocmai ma relaxasem si decisesem sa pun stop lucrului si sa nu ma mai prinda noaptea tarziu, astfel incat sa fiu fresh a doua zi la targ, primesc un telefon de la un domn director din cadrul companiei aeriene Tiriac care imi spune ca a vazut pe blogul meu un model de martisor in forma de avion si ca ar dori si el 10 ,,zburatoare”. Nu mai aveam decat 4, pe care tocmai le lucram si la care mai aveam de atasat acul de brosa si de lacuit. I-am explicat ca trebuie sa modelez din nou lut, ca nu am suficiente si atunci domnul director a plusat: daca tot ma apuc sa le fac, sa fie 20 de bucati! Si, cum ma mananca pe mine mereu si fac ce fac si ajung tot noaptea tarziu sa ma bag in pat, m-am apucat de modelat lut si apoi, cu elan, de alte lucruri care m-au facut sa ajung la culcarica dupa ora 2 noaptea. Va dati seama cum am fost miercuri seara, dupa targul acesta minunat la care statusem toata ziua in picioare si dupa atat de putine ore de somn… Cu toate acestea, ajunsa acasa, miercuri pe la 21 m-am apucta de pictat si decorat avioanele, caci lutul modelat cu o zi in urma se uscare si era numa’ bun de lucrat. Am reusit sa dorm fix 2 ore in acea noapte, iar la 8 dimineata dadeam mana cu domnul de la Tiriac Air si ii ofeream martisoarele comandate:) Sper din suflet ca doamnelor carora li s-au oferit aceste martisoare s-au bucurat si le-au apreciat!
Nu am rezistat decat cateva ore la serviciu si am facut pasi pe covoras catre casa:) Si, desi am ajuns acasa ceva mai devreme, va rog sa ma credeti ca asa am plutit intr-o ceata de oboseala si aveam o stare de confuzie si o incetineala in miscari, ca nu mi-a fost posibil sa scriu postarea aceasta decat astazi, dupa o luuuuunga noapte de somn 😀
De la tragul din banca nu am fotografii, nu am intrebat, dar cred ca nici nu este voie sa fotografiem. Asa ca va arat cateva poze cu comanda speciala pentru Tiriac Air, poze facute pe la 3.30 dimineata cand le-am lacuit si le-am lasat 2 ore sa se usuce (acesta fiind si putinul meu timp de somnic):

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *