Cufar pentru ,,averea” mirilor :)

Nu vi se pare ca la o nunta momentul acela in care se inmaneaza plicul cu bani mirilor este stanjenitor deopotriva pentru miri si nuntasi? Eu nu sufar de sindromul penibilului, insa acest moment a fost revelat mereu, prin practica tuturor, ca fiind destul de neplacut, stangaci executat…si ma opresc aici cu calificarile. De aceea cred ca un cufar pentru depunerea si depozitarea acestor plicuri, pana la finalul petrecerii, este absolut salvator. Face ca gestul acesta sa fie realizat intr-o maniera mult mai eleganta si relaxata.

Alex si Maria au tinut foarte mult sa se casatoreasca in aceasta zi, de 8 august. Pentru ei, se pare, exista o semnificatie aparte in aceasta zi (nu am indraznit sa intreb care anume 😉 ). Poate tocmai in relatie cu aceasta data de 8.08 si-au dorit ca personalizarea cufarului sa includa si semnul infinitului.

Ca o paranteza, pentru cei ce acorda o importanta mai aparte numerologiei, se scriu tot felul de lucruri mai mult sau mai putin mistice despre data de astazi, 8.08.2015 (cu reductie la suita 888). De exemplu, un articol cu aceasta abordare puteti citi aici.

Revenind, Alex este un coleg de breasla, el este pasionat de plante suculente (o preocupare de nisa, deocamdata, la noi in tara) si realizeaza niste aranjamente cu astfel de plante de uiti sa mai respiri :) In acest spirit, si-a dorit, cum altfel!, ca acest cufar de la nunta lor sa fie personalizat cu o suculenta, Echeveria. Va inchipuiti de stresata am fost, ca n-am mai pictat suculente in viata mea!!!! Dar Alex mi-a acordat tot creditul si cand feed-back-ul a fost ,,perfect”, ,,exact asa cum am vazut-o eu”, ,,ti-a iesit foarte bine”, inima mea a inceput sa bata din nou normal 😛

Daca doriti sa vedeti mai multe legat de ceea ce lucreaza Alex, va invit sa vizitati acest site. Va va placea, sunt absolut convinsa!

Iata cateva fotografii cu acest cufar pentru bani:

Mai multe (foto si detalii) gasiti aici.

Pentru ca numele lor de familie este Suciu, le place sa se supranumeasca ,,Suciulenti”. Eu gasesc extrem de inspirata si de haioasa aceasta ,,autoporecla”. Asadar, Suciulentilor, va doresc casa de piatra, fericire maxima si sa fiti molipsitori de tonici mereu! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *