Comenzi speciale (I)

Mi-am propus sa mai recuperez putin la un capitol pe care l-am cam neglijat de la o vreme: comanzile speciale. Imi sunt foarte dragi, sunt extrem de provocatoare si inaltatoare de adrenalina, fie pentru ca cerinta in sine este inedita, fie pentru ca timpul pentru executie este scurt si se impune un ritm de lucru accelerat.

Astazi ma opresc la o comanda cu totul deosebita. Am primit intr-o zi un mail, aproximativ cu o luna in urma, de la un domn care isi dorea ceva aparte pentru partenera de viata: cai albastrii! Nu dorea un suport tehnic anume, ci acest simbol stilizat (am primit atasat si o fotografie orientativa), care are – fara dar si poate – o semnificatie aparte pentru acest cuplu (nu am indraznit sa cer detalii atat de personale).

M-am oprit asupra lutului. Forma dorita a fost cea de inima. Comanda a venit intr-o zi de vineri si am dat termen de finalizare luni, insa recunosc ca m-am aprins atat de tare la aceasta idee, incat vineri noaptea totul era deja gata:)

Sper din suflet ca destinatara setului s-a bucurat de el si l-a purtata deja. M-a incantat teribil de mult ideea acestei comenzi, insa cred ca cel mai mult am apreciat initiativa domnului pentru EA. Ar fi minunat daca mai multi barbati ar apela la astfel de gesturi sensibile; femeile ar fi mai fericite, ei insisi ar fi astfel si o particica de lume mai senina…

Detalii tehnice: set Cai albastrii; compus din cercei si colier cu pandant, modelate in lut si pictate manual, apoi lacuite pentru protectie si definire estetica; dublu snur, negru din piele intoarsa si alb din piele; accesorii metalice placate cu argint; 42 ron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *