Coliere noi

In mod clar si indubitabil sunt setata pe culoarea verde!:) Poate pentru ca am inceput pregatirile pentru Craciun si, involuntar, sufletul imi vibreaza la (aproape) tot ce este verde. Culorile Craciunului, rosu si verde, sunt cu siguranta cele mai intalnite in luna cadourile cam sub orice forma: vestimentara, accesorii, decoratiuni, etc. Cum rosul nu ma pasioneaza in mod expres, se pare ca am facut in mod natural o selectie pe verde, chiar daca -in mod paradoxal – aceasta culoare nu a excelat prin prezenta in lucrusoarele create de mine pana acum:)
Lasam de data aceasta seturile de bijuterii deoparte si va arat cateva coliere ,,calde”, abia iesite din mana de productie.

Primele doua coliere sunt…verzi. O surpriza, nu?:D

,,Raiul din adancuri” este un colier care ne trimite cu gandul in zari exotice acum, in sezonul de iarna:

Detalii suplimentare despre el gasiti aici.

,,Ape verzi” nu inseamna neaparat tinuturi exotice, dar inspira ceva mai multe grade in mercurul termometrelor. Luati de va incalziti:)

Daca va place, aflati detalii de aici.

Si, ca sa spargem monotonia cromatica si sa nu exageram (:D), un colier cu alura vintage:

Pe ,,Ikebana” o gasiti aici.

Sper sa va fi facut placere produsele postate astazi si, pentru ca am fost destul de prolifica in ultima saptamana si voi fi in continuare pana la Craciun, va promit postari mai dese in urmatoarea perioada.

Tineti aproape!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *