Colectia MINIMAL

Dragele mele, incepem seria noutatilor pe anul acesta cu o colectie deosebita pentru voi.

Trebuie sa marturisesc ca, de cate ori imi propuneam tot felul de schimbari pentru noul an, nu prea imi iesea ecuatia. Anul acesta nu mi-am propus nimic, oricum, nimic altceva decat sa las lucrurile sa vina de la sine. Si iata ca deja s-au produs schimbari fara sa mi-o impun, s-a schimbat felul de a simti creatiile mele. Parca mi-am intins aripile si am prins curaj sa zbor, desi inca sunt timida…:) Fara a renunta total la stilul de pana acum, o prima noutate pe care o aduc in acest an este tendinta spre minimalism. Ma atrag enorm lucrusoarele marunte, finute sau -daca dimensiunile furniturilor sunt, totusi, generoase -ma imbie o combinare cat mai delicata a lor. Din acest simtamant a luat nastere colectia, sugestiv botezata, MINIMAL.

Astazi va arat cateva lucrusoare din aceasta colectie care sper sa va incante sufletul si sa va faca sa va simtiti speciale si gratioase, asa cum sunteti, de fapt.

In perioada urmatoare am sa va dezvalui si a doua orientare noua, semnificativa -zic eu – in creatiile 2012 semnate de mine:)

Toate produsele expuse astazi se gasesc disponibile si cu detalii suplimentare in magazin, unde va invit sa faceti o vizita virtuala.

1. Colierul ,,Perla in petale de frunze”

2. Setul ,,Delicatete de pasare”

3. Setul ,,Golden Leaf”

4. Cerceii ,,Just…perfect”

5. Cerceii ,,Perechea potrivita”

Am lasat link pentru toate produsele, ca de obicei, astfel incat sa va fie mai usor sa le gasiti in magazin.

M-as bucura sa aflu si reactia voastra la acest inceput de colectie, asa ca va astept cu drag si comentariile.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *