Caseta pentru ceai

Trebuie sa va spun ca declar categoric luna octombrie ca fiind luna comenzilor speciale. Aproape ca nu am reusit sa lucrez nimic ,,la liber”, dar nu ma plang, ma bucura nespus interesul si placerea voastra de a va crea lucrusoare de care sa va bucurati personal sau pe care sa le daruiti cu drag si sa aduceti altora bucurie.

Nu voi avea sigur timp sa vi le arat pe toate, insa m-am decis sa fac o selectie a catorva dintre aceste comenzi si sa vi le arat pash-pash, pe rand.

Astazi ma opresc la o cutie pe care doritoarea mi-a solicitat-o pentru un domn doctor de prestigiu (prieten de-al ei, de altfel), cu destinatia depozitare pliculete de ceai. Chiar daca nu este compartimentata in interior in acest sens, totusi ea este foarte estetica si destul de usor de folosit. Reperele au fost: tema japoneza sau chineza (asiatic), culorile negru-rosu intens si personalizarea in interior cu un proverb asiatic si o dedicatie speciala pentru beneficiar. A! Si inca una: simplitatea! era sa uit, insa e destul de important si acest reper, pentru ca desi ,,sometimes less is more” este foarte greu sa gasesti acea simplitate suficient de expresiva si graitoare.

Cand am decis modelul, nu mi-a fost deloc greu sa scriu hieroglifele, intrucat cei 5 ani de limba chineza si-au spus cuvantul. Chiar daca, nepracticata, orice limba straina se uita (iar limbile asiatice, credeti-ma!, cu atat mai mult), mi-am amintit semnificatii de radicali (cei ce compun o hieroglifa) si ordinea de executie a acestora, logica lor :). Si, ca sa merg cu provocarea pana la capat, am ales japoneza si nu chineza:))

Am ,,crapat” marginile latrale ale cutiei, ceea ce -zic eu – i-a conferit un aspect rafinat si sofisticat, asa ca pentru un domn doctor profesor.

Am fost multumita de rezultat, ceea ce nu se intampla pe deplin decat arar, iar doamna dortitoare pentru a oferi un astfel de cadou -si mai multumita!

Iata:

Iar mai multe detalii gasiti aici.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *