Astazi este zi de coliere. Poftiti, va rog!

Clestisorul Vesel si-a alimentat astazi politele magazinului cu cateva coliere care mai de care mai impozante si mai de efect. S-au luptat intre ele, care sa intre primele in magazin, de nu mai reuseam sa le urmaresc cu privirea:) Pana la urma au iesit toate victorioase si deloc sifonate:)

Vreau sa le asigur pe dragele coliere ca ordinea intrarii in scena este pur aleatorie:

1. Colier Puritate; pandant masiv realizat din cabochon jad alb de 3/4 cm montat in rama filigranata placata cu argint (7X5 cm); lantul si zaua sunt placate cu argint; lungime colier: 32,5 cm; lant desfasurat: 51 cm + prelungire placata cu argint (6 cm)

Il gasiti disponibil aici.

2. Colier Verde divin 1; pandant sticla Murano in montura argintie cu aspect antic, forma romb, dimensiuni 65X55 mm; lant placat cu argint, cu inchidere toggle din argint tibetan, flori argint tibetan si cristale de Bohemia multifatetate, verzi cu reflexii multicolore (coada de paun); lungime colier: 38 cm (lant desfasurat: 62 cm)

Va asteapta in magazin.

3. Colier Verde divin 2; pandant sticla Murano in montura argintie forma romb, dimensiuni 30X34 mm; lant placat cu argint; cristale de Bohemia multifatetate, verzi cu reflexii curcubeu (coada de paun); element de legatura sticla de Murano in montura argintie; lungime colier: 31 cm (desfasurat:54 cm) + prelungire 6 cm

Cu fotografii suplimentare gasiti colierul aici.

4. Colier Floarea de aur; pandant masiv Murano in forma de floare, cu particule aurite in interior (45 mm); cristale de Bohemia fumurii, multifatetate, distantiere argint tibetan, margele argintii, lant si za placate cu argint; lungime colier: 32,5 cm; lant desfasurat: 55 cm

Acesta va asteapta pe polita de aici.

Iar eu va astept pe voi toti sa mai treceti pragul pravaliei mele!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *