4 luni, dar nu am stat degeaba :)

Dap…este recordul meu de absenta de pe blog. Dar absenta este foarte motivata, caci am avut muuuult de lucru si nu am reusit sa mai fac si altceva in afara de a mesteri si de a merge la serviciul meu atat de solicitant in ultimele luni.

Imi propun sa va arat cate ceva din ceea ce am lucrat in ultima vreme, ca sa fiu sigura ca ma credeti :)

Intai de toate, anul acesta a fost pentru mine (cel putin pana acum), de departe anul obiectelor decorative. Mai mult, este anul lavandei! Asa cum au fost ani in care macii au fost la putere sau, alta data, floarea-soarelui, asa anul acesta il declar convinsa ca fiind anul lavandei. Izul deosebit al acestei flori ma urmareste in nari si nu numai inca de la inceputul anului. Si, Doamne, cat imi place! Nu m-as mai satura de lavanda!!! :) Si inca ceva: comenzile cu obiecte decorate cu lavanda sunt musai dorite sa fie lucrate in tehnica shabby chic, ceea ce – intre noi fie vorba – chiar este o alegere inspirata, caci tare bine se asorteaza aceasta combinatie de tehnica-tema 😉

Una dintre comenzile pe care le-am primit pe aceasta tema este un cadou cu care o doamna a bucurat cinci suflete de alte doamne, cu ocazia Martisorului si a Zilei Femeii, oferindu-le cutii de bijuterii si martisor, toate cu lavanda. Asa de grabita a fost aceasta comanda si mult muncita si livrata in ultimul moment, incat nu am apucat sa o fotografiez, dar va asigur ca totul a aratat foarte bine. Ptiu, dar stiu ca-s modesta! :)

Insa va pot arata o alta comanda, aceeasi preferinta tematica, a unei alte doamne, tot un cadou. D-na Cristina m-a cucerit cu energia ei pozitiva, cu increderea pe care si-a marturisit-o ca avand-o in mine, stiti?, genul acela de comunicare speciala care se stabileste magnetic intre oameni compatibili spiritual, chiar de la primul contact:

Detaliile comenzii le gasiti aici.

Sa aveti o zi minunata si sa saptamana asemenea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *